آموزش گارنیش

باید بگوییم که گارنیش (Garnish) یا دورچین غذا همان تزئینات دور غذای اصلی در بشقاب نامیده می‌شود. گارنیش در لغت به معنای چاشنی یا آرایش است. گارنیش‌ها معمولا جدا از جذابیت بصری ظرف و دکوراسیون غذا، وظیفه کامل کردن طعم غذا را نیز دارند. گاهی گارنیش‌ها به کامل کردن طعم و عطر غذا کمک می‌کنند و گاهی طعم‌های متضاد را از بین می‌برند.

مشاهده آموزش

اموزش قند طعم دار

قند طعم دار بدون رنگ و اسانس است و به صورت محلی با گیاهان و دمنوش های محلی درست و می شود. قند های طعم دار می توانند جایگزین بسیار خوبی برای قند معمولی باشند. این نوع از قند ها علاوه بر طعم خوب جلوه بسیار زیبایی دارند که مناسب انواع مهمانی ها و یا جلسات نیز هستند.

مشاهده آموزش

آموزش چیز کیک با قالب مونوپورشن

چیز کیک، دسری محبوب در سراسر دنیا، با تنوع بی‌نظیر خود توانسته هواداران زیادی از هر سلیقه‌ای را به خود جذب کند. این دسر خوش‌طعم و وسوسه‌برانگیز، با لایه‌ی ضخیم و خامه‌ای پنیری بر روی پایه‌ای ترد از بیسکویت، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را رقم می‌زند. یک نکته کلیدی در تهیه این محصول، تناسب ضخامت لایه رویی پنیری و لایه نازک بیسکویتی زیرین است تا هنگام برش و سرو، فرم مثلثی هر قطعه به خوبی حفظ شود.

مشاهده آموزش